Denne hjemmeside bruger cookies til at levere tjenester og i overensstemmelse med oplysningerne i privatlivspolitikken. Du kan angive betingelser for opbevaring eller adgang til cookies i din browser.
×
  » Sideoversigt » Bøger » Bogkasser
Skift land
Store Logo
Din konto
Sign In
 
Har du glemt din adgangskode?
Prisberegner
Bøger
Paperback bøgerHardback bøgerPapbog - SoftcoverPapbog - HardcoverBrochurerWire-OKant malingBogkasserSimplebook
Hjælp til projekt
OmslagskabelonISBN stregkode generator
Indkøbskurv
0 vare
Kontakt
Information
Hurtig dør-til-dør levering

Bogkasser

Vores bogboks vil beskytte dine produkter og give dem en unik, elegant karakter. Det vil fungere perfekt til enkelttitler, trilogier og udvidede udgivelsesserier. Tilføjer du UV-lak eller metalfolie, vil det blive et naturligt valg for dem, der leder efter en eksklusiv gave, især hvis du vælger et fedt design, der matcher omslagene på titlerne indeni. Du kan også bruge boksen som en del af en kampagne. Ved at sende bøger til anmeldere og influencers i bokse vil du øge dine chancer for at tiltrække opmærksomhed på billeder og videoer.

Produktion
Hos Booksfactory laver vi æskerne af 350 g/m2 pap med vores standard tryktype. Denne teknik betyder farve- eller sort/hvid-tryk af høj kvalitet, karakteriseret ved høj tæthed, intens sort og meget skarpe kanter af trykket. Du kan beklæde bogboksen med alle vores tilgængelige kachering og bruge en bred vifte af extra udstyr: traditionel og/eller 3D UV lak og/eller traditionel og/eller 3D metalfolie i guld eller sølv.

Hvad gør os unikke?
Tre flapper på ryggen og kraftig limning på den korte side kendetegner vores boks. Den foldes usædvanligt let sammen, så den fylder ikke meget. Fingerudskæringer som garanterer problemfri bog indsættelse og fjernelse.

Vi kunne tale videre om fordelene, anvendte løsninger og teknologi i lang tid. Men hvorfor? Når du selv kan vurdere eller røre ved en prøve box? Nemlig.

Prøvekasse
Vi har designet „Sample Box” med dig i tankerne. For at modtage en prøve kan du blot sende en mail til sample@booksfactory.eu Denne giver dig mulighed for at se alle de nævnte muligheder.


Key features:
  • maksimal størrelse: [mm]x[mm]x[mm],
  • minimumsstørrelse: [mm]x[mm]x[mm],
  • materiale: 350 g/m2 pap,
  • tryk type: standard,
  • muligt udstyr: gloss, mat og soft touch kachering, traditionel og 3D UV lak og traditionel og 3D metalfolie,
  • nem at folde og opbevare.

Ved afgivelse af ordre accepterer du vores vilkår og betingelser

Priser 

Alle priser er netto priser

Betalingsbetingelser

• Forudbetaling via bankoverførsel eller online betaling

Levering

Dør-til-dør levering med UPS. Pakker op til 30 kg.