Denne hjemmeside bruger cookies til at levere tjenester og i overensstemmelse med oplysningerne i privatlivspolitikken. Du kan angive betingelser for opbevaring eller adgang til cookies i din browser.
×
  » Sideoversigt » Trykkeri krav
Skift land
Store Logo
Din konto
Sign In
 
Har du glemt din adgangskode?
Prisberegner
Bøger
Paperback bøgerHardback bøgerBrochurerWire-OSimplebook
Hjælp til projekt
OmslagskabelonISBN stregkode generator
Indkøbskurv
0 vare
Kontakt
Information
Hurtig dør-til-dør levering

Trykkeri krav

HEADING_TITLE

Billede opløsning

Vi anbefaler som minimum en billedopløsning på 300 dpi i original størrelse. 

Bleeds

Tilføjelse af bleeds fungerer som tolerance for forskelle i beskæring. Skrifttyper og vigtig information som logoer, adresser, tekster osv. der ikke må klippes/trimmes, skal placeres mindst 5 mm fra margenen af det endelige format. Undlad at bruge farvede hvide og/eller farvede margener.

Hvis kunden sender os print dataene i det endelige format (uden bleeds), vil dataene blive justeret automatisk. I nogle tilfælde er rettelsen af dine data efter vores medarbejderes skøn. Bemærk venligst, at i alle tilfælde, når der foretages disse justeringer, vil vi gøre det med dine interesser for øje. Denne form for ændring af layoutet skal accepteres af kunden Det samme gælder kunder, der har leveret data med hvidt trimtillæg.

Papir er et naturmateriale, der er udsat for udsving som følge af miljøfaktorer som temperatur og luftfugtighed. Derfor kan der være en afvigelse på op til en millimeter den sidste tilskæring. Bemærk venligst, at disse skæreforskelle også kan påvirke foldningen.

Farveopsætning CMYK

Vi anbefaler at bruge CMYK-farvetilstand til udskrivningsdata. RGB-data og alle specialfarver (hvis 4/4 farve er bestilt) vil automatisk blive konverteret til CMYK-farveskemaet. Indlejrede farveprofiler, der afviger fra output betingelsen FOGRA39 (ISO coated v2) eller FOGRA47 (PSO uncoated ISO12647), vil blive betragtet og udlignet under farveskemakonvertering. Bemærk venligst, at farveskift kan forekomme under konvertering.

Indlejring af fonte

I tilfælde af PDF-filer skal alle skrifttyper konverteres til streger eller være fuldstændig indlejret (ingen undergrupper, inklusive standard fonte). Hvis dette ikke er tilfældet i en PDF-fil, kan linjeskift ende med at blive forskudt, specialtegn udeladt eller erstattet. Vi anbefaler yderligere konvertering til streger (eller kurver) af alle skrifttyper. Sørg for, at mellemrum konverteres korrekt. Hvis dette ikke er tilfældet i en PDF-fil, kan linjeskift ende med at blive forskudt, specialtegn udeladt eller erstattet. Det tilrådes også at lave en sort tekst i 100 % sort, da en blandet sort bestående af flere trykfarver giver et dårligt visuelt indtryk.

Farve forbrug/gengivelse

Den maksimale påførsel af CMYK på dine billeder bør ikke overstige 300%. Et overforbrug af farve kan resultere i at den begynder at skalle af. Klager og afvisninger grundet dette vil ikke blive accepteret. (Info: det vil være tilstrækkeligt at bruge 100 % sort og 50 % cyan til at afbilde en dyb sort! Dette gælder især for fulde toner og store skrifttyper.)

Stave og opsætningsfejl

Vi yder ikke garanti mod stavefejl, opsætningsfejl eller forkert opsatte foldelinjer.

Indstillinger for overprint

Vi verificerer ikke overprints indstillinger, da der kan være design hensyn som er vigtige. Vi tager ikke ansvar for ændringer i det visuelle udtryk grundet forkert opsætning.

CorelDRAW

Når du eksporterer til PDF fra CorelDRAW skal du huske at konvertere alle skrifttyper til streger og reducere gennemsigtigheden. Hvis nødvendigt kan du bruge standarden: "PDF/X-la"

Yderligere informationer

Formater, der afviger fra det bestilte format, skaleres automatisk til det rå eller endelige format, der blev bestilt. En hvid kant kan blive synlig, hvis projektet fremsendes i endeligt format (uden bleeds). Det kan endda være op til vores medarbejdere at beslutte om man skal forstørre de data, der fremsendes af dig, med 1 mm (for at forhindre forekomsten af hvide huller) eller forkorte dine data med 1 mm (for at sikre, at ingen del af indholdet skæres over/af).

Vi kan desværre ikke altid tage højde for papirets løberetning. Det kan derfor ikke udelukkes, at folder kan knække af og til.

Kommentarer, formularfelter eller lag i en PDF-fil vil blive ignoreret. Og de vil blive kasseret.

TIFF-filer bør ikke være på flere sider; kun den første side udskrives.

Datatjek indebærer indlejring af skrifttyper, tjek af bleeds og udpakning af filen. Vi vil ikke kontrollere, om de enkelte elementer er slørede.

Transparenter i CorelDRAW PDF-filer skal reduceres. Det er ikke muligt at behandle levende gennemsigtigheder i disse dokumenter!

 

 

 

 

 

Continue